Doeksen afvaarten Vlieland 2024

De Doeksen afvaarten Vlieland met de veerboot naar Harlingen zijn van 6.50 t/m 16.50 uur. Er is gemiddeld drie keer per dag een overtocht.

Vandaag of morgen met de boot terug naar Harlingen?

Belangrijk: onderstaande tabel is een samenvatting van de meestvoorkomende Doeksen afvaarten over het gehele jaar. De meeste Doeksen afvaarten Vlieland zijn alleen op bepaalde dagen, perioden of seizoenen. Controleer voor vertrek altijd de officiële afvaarten naar Vlieland, zie de link onderaan deze pagina.

Doeksen afvaarten Vlieland naar Harlingen

Veerboot/Veerdienst Vlieland

MaDiWoDoVrZaZo

*Niet elke dag, controleer voor vertrek de actuele vertrektijden

Sneldienst Vlieland

De sneldienst van Vlieland naar Harlingen heeft geen vaste dienstregeling en vaart alleen op bepaalde dagen in bepaalde perioden. De sneldienst vaart ook tussen Vlieland en Terschelling.

MaDiWoDoVrZaZo

*Niet elke dag, controleer voor vertrek de actuele vertrektijden.

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele Doeksen afvaarten Vlieland op rederij-doeksen.nl of bel het Contactcenter 088 – 9000 888.

Terugreizen van Vlieland naar Harlingen Haven met Rederij Doeksen

Na een heerlijk verblijf op Vlieland biedt Rederij Doeksen betrouwbare veerdiensten terug naar het vasteland, met bestemming Harlingen Haven. Met comfortabele veerboten en een goed gestructureerde dienstregeling zorgt Rederij Doeksen voor een aangename reiservaring voor passagiers.

Dienstregeling en frequentie

De dienstregeling van Rederij Doeksen vanuit Vlieland naar Harlingen Haven is gevarieerd en biedt regelmatige afvaarten gedurende het hele jaar. Passagiers hebben de flexibiliteit om uit verschillende vertrektijden te kiezen, afhankelijk van hun reisplannen.

Doeksen afvaarten Vlieland

Veerbootfaciliteiten

Aan boord van de veerboten van Rederij Doeksen vinden passagiers moderne voorzieningen om hun reis comfortabel te maken. Ruime zitplaatsen, cafetaria’s met diverse snacks en drankjes, en toiletten zijn beschikbaar voor het gemak van de passagiers.

Reistijd

De reistijd van Vlieland naar Harlingen Haven varieert tussen 1 uur en 45 minuten tot 2 uur, afhankelijk van het type veerboot en de weersomstandigheden. Passagiers kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht op de Waddenzee tijdens de overtocht terug naar het vasteland.

Reserveringen

Om teleurstelling te voorkomen, wordt passagiers sterk aangeraden om hun tickets vooraf online te reserveren. Vooral tijdens drukke periodes kunnen afvaarten snel volgeboekt zijn, dus een vooraf gemaakte reservering garandeert een plaats aan boord van de veerboot.

Kortom, Rederij Doeksen biedt betrouwbare en comfortabele terugreizen van Vlieland naar Harlingen Haven, waardoor passagiers kunnen genieten van een naadloze overtocht terug naar het vasteland na hun verblijf op dit prachtige Waddeneiland.

FAQ

Hoe laat vertrekt de laatste boot vanaf Vlieland?

De laatste boot vertrekt om 16.50 uur (dit betreft de gewone veerboot).