Doeksen afvaarten Harlingen haven 2024

De Doeksen afvaarten Harlingen Haven met de veerboot naar Vlieland zijn van 9.10 t/m 19.10 uur. Er is gemiddeld drie keer per dag een overtocht. De veerboot vertrekt tien minuten na het hele uur.

Belangrijk: onderstaande tabel is een samenvatting van de meestvoorkomende Doeksen afvaarten over het gehele jaar. De meeste Doeksen afvaarten Harlingen zijn alleen op bepaalde dagen, perioden of seizoenen. Controleer voor vertrek altijd de officiële afvaarten naar Vlieland, zie de link onderaan deze pagina.

Doeksen afvaarten Harlingen haven naar Vlieland

Veerboot/Veerdienst Harlingen Haven

MaDiWoDoVrZaZo

*Niet elke dag, controleer voor vertrek de actuele vertrektijden.

Sneldienst Harlingen Haven

De sneldienst van Harlingen naar Vlieland heeft geen vaste dienstregeling en vaart alleen op bepaalde dagen in bepaalde perioden. De sneldienst vaart ook tussen Vlieland en Terschelling.

MaDiWoDoVrZaZo

*Niet elke dag, controleer voor vertrek de actuele vertrektijden

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele Doeksen afvaarten Harlingen op rederij-doeksen.nl of bel het Contactcenter 088 – 9000 888.

Hoe laat vertrekt de eerste boot naar Vlieland?

De eerste boot vertrekt om 9.10 uur (dit betreft de reguliere veerboot).

Doeksen afvaarten vanuit de haven van Harlingen

Afvaarten vanuit Harlingen Haven met Rederij Doeksen

Rederij Doeksen verzorgt de veerdiensten tussen Harlingen Haven en de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling. Met moderne veerboten biedt Rederij Doeksen een betrouwbare en comfortabele verbinding voor passagiers en voertuigen.

Dienstregeling en frequentie

De dienstregeling van Rederij Doeksen vanuit Harlingen Haven is goed gestructureerd en biedt frequente afvaarten gedurende het hele jaar. Tijdens drukke periodes, zoals vakantieseizoenen, worden extra afvaarten toegevoegd om aan de vraag te voldoen. Passagiers hebben de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende vertrektijden, waardoor flexibiliteit in reisplanning mogelijk is.

Doeksen afvaarten Harlingen Haven

Veerbootfaciliteiten

De veerboten van Rederij Doeksen zijn uitgerust met moderne voorzieningen om het comfort van passagiers te garanderen. Aan boord vind je ruime zitplaatsen, cafetaria’s waar snacks en drankjes verkrijgbaar zijn, en toiletten. Sommige veerboten bieden ook speciale faciliteiten voor passagiers met beperkte mobiliteit.

Reistijd

De reistijd van Harlingen Haven naar Vlieland varieert tussen 1 uur en 45 minuten tot 2 uur, afhankelijk van het type veerboot en de weersomstandigheden. Voor Terschelling bedraagt de reistijd ongeveer 1 uur en 45 minuten tot 2 uur.

Reserveringen

Hoewel het mogelijk is om tickets voor de veerdiensten van Rederij Doeksen bij de veerhaven te kopen, wordt het sterk aanbevolen om vooraf online te reserveren, vooral tijdens drukke periodes, om zeker te zijn van een plaats aan boord.

Kortom, Rederij Doeksen biedt betrouwbare en comfortabele afvaarten vanuit Harlingen Haven naar Vlieland en Terschelling, waardoor passagiers kunnen genieten van een naadloze overtocht naar deze prachtige Waddeneilanden.