Boot Vlieland kosten 2024

Boot Vlieland: de kosten

Wat zijn de kosten voor de boot naar Vlieland? Wat is de prijs voor de Vlielandse veerboot? Bekijk alle prijzen in onderstaand overzicht.

Kosten voorWinterZomerDaltarief zomer

De winterdienstregeling geldt van 1 januari t/m 31 maart en van 1 november t/m 31 december. De zomerdienstregeling geldt van 1 april t/m 31 oktober.

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele Doeksen tarieven op rederij-doeksen.nl of bel het Contactcenter 088 – 9000 888.

Kosten Boot Vlieland

Actuele prijzen en kosten boot Vlieland

De kosten voor de boot naar Vlieland variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het seizoen, het type voertuig en het aantal passagiers.

Verschillende tarieven voor voetpassagiers, fietsers en voertuigen

De tarieven verschillen tussen voetpassagiers, fietsers en voertuigen zoals auto’s en motorfietsen. Over het algemeen gelden er hogere tarieven tijdens de zomermaanden, wanneer de vraag naar veerdiensten toeneemt vanwege het vakantieseizoen.

Kosten voor de boot naar Vlieland

Reserveringen en extra services

Vooraf reserveren wordt aanbevolen, vooral als je van plan bent om met een voertuig te reizen. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn voor voertuigen, afhankelijk van de grootte en het type, zoals een personenauto, camper of caravan.

Toeslagen en beschikbaarheid

Naast de basisprijs voor de overtocht kunnen er ook toeslagen gelden voor extra services, zoals een snelle veerdienst of het reserveren van een specifieke plaats aan boord. Het is verstandig om de tarieven en beschikbaarheid vooraf te controleren via de website van de veerdienstmaatschappij. Op die manier kun je je reis beter plannen en mogelijke kostenbesparingen realiseren door bijvoorbeeld te kiezen voor een voordelig tarief of een gunstiger vertrektijdstip.

Extra informatie en aanbevelingen

Het is raadzaam om vooraf onderzoek te doen en eventueel te reserveren om verrassingen te voorkomen en je reis soepel te laten verlopen. Controleer ook eventuele kortingen voor kinderen, groepen of frequente reizigers, en houd rekening met eventuele speciale aanbiedingen die beschikbaar kunnen zijn.

FAQ

Wat kost een kaartje voor de boot naar Vlieland?

Een retourkaartje kost € 33,54 (voor volwassenen in de zomerperiode).