Vertrektijden boot Vlieland 2024

Op zoek naar de vertrektijden boot Vlieland? De boot van en naar Vlieland kent veel vertrektijden. De boot naar Vlieland vertrekt drie keer per dag vanuit Harlingen. De boottocht duurt ongeveer 90 minuten. In Harlingen zijn aansluitend op alle normale afvaarten busverbindingen beschikbaar.

Heb je haast of wil je tijd besparen? Neem dan de sneldienst naar Vlieland. Dan duurt de overtocht slechts de helft van de tijd (45 minuten). Mocht je de boot hebben gemist, of de reguliere afvaarttijden passen niet  in je planning, reserveer dan de Waddentaxi. De kosten hiervan liggen wel iets hoger, maar je bepaalt in overleg je eigen vertrektijden. De overtocht duurt ongeveer een uur.

Vertrektijden boot Vlieland

Vaartijden & Doeksen afvaarten vanaf Harlingen

De vertrektijden van de veerboot naar Vlieland zijn van 9.05 t/m 19.05 uur. Er is gemiddeld drie keer per dag een overtocht. De veerboot vertrekt net na het hele uur.

Vertrektijden & Doeksen afvaarten vanaf Vlieland

De vertrektijden van de veerboot naar Harlingen zijn van 6.50 t/m 16.50 uur. Er is gemiddeld drie keer per dag een overtocht.

Vertrektijden boot Vlieland
Vuurtoren Vlieland

Meer informatie

Let op: bovenstaande vertrektijden zijn ter indicatie waar tevens uitzonderingen op van toepassing zijn. Controleer voor de actuele tijden, wijzigingen, etc. altijd de website van Rederij Doeksen of bel het contactcenter: 088 – 9000 888. Daar kun je ook meer informatie over de overtocht met de boot van en naar Vlieland vinden. Klik hier voor meer informatie over parkeren in Harlingen.

Hoe vaak vertrekt er een boot naar Vlieland?

Er is gemiddeld drie keer per dag een overtocht.

Voor een soepele reiservaring naar Vlieland is het raadzaam om de vertrektijden van de veerboot zorgvuldig te plannen. Met regelmatige afvaarten vanuit Harlingen en een variëteit aan dienstregelingen, kun je gemakkelijk je reis plannen en genieten van alles wat Vlieland te bieden heeft.