Vertrektijden boot Vlieland

Op zoek naar de vertrektijden boot Vlieland? De boot van en naar Vlieland kent veel vertrektijden. De boot naar Vlieland vertrekt drie keer per dag vanuit Harlingen. De boottocht duurt ongeveer 90 minuten. In Harlingen zijn aansluitend op alle normale afvaarten busverbindingen beschikbaar.

Heb je haast of wil je tijd besparen? Neem dan de sneldienst naar Vlieland. Dan duurt de overtocht slechts de helft van de tijd (45 minuten). Mocht je de boot hebben gemist, of de reguliere afvaarttijden passen niet  in je planning, reserveer dan de Waddentaxi. De kosten hiervan liggen wel iets hoger, maar je bepaalt in overleg je eigen vertrektijden. De overtocht duurt ongeveer een uur.

Vertrektijden boot Vlieland

Vaartijden & Doeksen afvaarten vanaf Harlingen

De vertrektijden van de veerboot naar Vlieland zijn van 9.05 t/m 19.05 uur. Er is gemiddeld drie keer per dag een overtocht. De veerboot vertrekt net na het hele uur.

  • 9.10 uur (elke dag)
  • 14.10 uur (elke dag)
  • 19.10 uur (elke dag, met uitzonderingen)

Vertrektijden & Doeksen afvaarten vanaf Vlieland

De vertrektijden van de veerboot naar Harlingen zijn van 6.50 t/m 16.50 uur. Er is gemiddeld drie keer per dag een overtocht.

  • 6.50 uur (elke dag)
  • 11.50 uur (elke dag)
  • 16.50 uur (elke dag, met uitzonderingen)
Vertrektijden boot Vlieland
Vuurtoren Vlieland

Meer informatie

Let op: bovenstaande vertrektijden zijn ter indicatie waar tevens uitzonderingen op van toepassing zijn. Controleer voor de actuele tijden, wijzigingen, etc. altijd de website van Rederij Doeksen of bel het contactcenter: 088 – 9000 888. Daar kun je ook meer informatie over de overtocht met de boot van en naar Vlieland vinden. Klik hier voor meer informatie over parkeren in Harlingen.

Hoe vaak vertrekt er een boot naar Vlieland?

Er is gemiddeld drie keer per dag een overtocht.