Vertrektijden sneldienst Vlieland Terschelling 2024

De vertrektijden sneldienst Vlieland Terschelling zijn in de ochtend. In 2024 is dit éénmaal om 10.00 uur. Er is zes keer per week een overtocht. De vertrektijden voor de snelboot van Terschelling naar Vlieland zijn van 9.25 t/m 18.35 uur, deze sneldienst vaart, onregelmatig, acht tot negen keer per week.

Bekijk deze pagina voor de vertrektijden van vandaag en morgen.

Belangrijk: onderstaande tabel is een samenvatting van de meestvoorkomende Doeksen afvaarten over het gehele jaar. De meeste afvaarten zijn alleen op bepaalde dagen, perioden of seizoenen. Controleer voor vertrek altijd de officiële Doeksen afvaarten van en naar Vlieland, zie de link onderaan deze pagina.

Vertrektijden sneldienst Vlieland Terschelling

Van Vlieland naar Terschelling

MaDiWoDoVrZaZo

* Niet elke dag, controleer voor vertrek de actuele vertrektijden sneldienst Vlieland Terschelling.

Vertrektijden van Terschelling naar Vlieland

MaDiWoDoVrZaZo

* Niet elke dag, controleer voor vertrek de actuele vertrektijden sneldienst Vlieland Terschelling.

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele Doeksen Afvaarten op rederij-doeksen.nl of bel het Contactcenter 088 – 9000 888.

Hoe vaak vaart de sneldienst naar Vlieland?

Er is negen keer per week een overtocht.

De sneldiensten tussen Harlingen, Vlieland en Terschelling

Vertrektijden sneldienst Harlingen naar Vlieland

De sneldienst van Harlingen naar Vlieland biedt een handige en snelle verbinding tussen het vasteland en dit prachtige Waddeneiland. Met moderne en comfortabele veerboten ben je in slechts ongeveer 45 minuten op Vlieland, klaar om te genieten van alles wat het eiland te bieden heeft. De dienstregeling van de sneldienst is frequent, waardoor reizigers flexibiliteit hebben in hun planning. Of je nu een dagje weg wilt of een langer verblijf plant, de sneldienst van Harlingen naar Vlieland maakt het mogelijk.

Vertrektijden sneldienst Vlieland Terschelling

Sneldienst Vlieland naar Terschelling

Voor reizigers die graag meer van de Waddeneilanden willen verkennen, biedt de sneldienst van Vlieland naar Terschelling een handige optie. Deze verbinding stelt mensen in staat om snel en efficiënt tussen de eilanden te reizen, waardoor ze kunnen genieten van de unieke charmes van zowel Vlieland als Terschelling tijdens één reis. De overtocht duurt ongeveer 45 minuten, waardoor er voldoende tijd overblijft om beide eilanden te verkennen.

Ontdek de schoonheid van de Waddenzee

Of je nu van plan bent om Vlieland te verkennen of je avontuur voort te zetten naar Terschelling, de sneldiensten tussen deze eilanden en Harlingen bieden een naadloze en plezierige reiservaring. Geniet van het prachtige uitzicht op de Waddenzee terwijl je comfortabel reist naar je volgende bestemming.