Wadden Geluk

Wadden Geluk | vakantiehuis Vlieland | ChaletNu
Wadden Geluk is een vakantiehuis in de regio Vlieland en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Wadden Geluk

Prachtig, geheel gerestaureerde en luxe woning in Paesens zit aan de waddenzee en is voorzien van een tuin en 2 slaapkamers voor 4 personen. De overkapping is een prettige verlenging van de woonkeuken. Het is een uitstekende keuze voor gezinsvakanties die kunnen genieten van de wijdse uitzichten, de natuur en van de waddenzee.

De zeedijk grenst aan de voortuin en dit maakt de ligging van het huis uniek! De dorpjes Paesens-Moddergat liggen pal aan het UNESCO-werelderfgoed De Waddenzee. Achter de Waddenzeedijk kun je prachtig wandelen en het Wadloopcentrum is om de hoek.

Begin 2021 is dit huis volledig verbouwd en van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens de verbouw zijn de karakteristieke elementen van het huis bewaard gebleven en er is aan de buitenkant niets veranderd. De sfeer en de nostalgie van toen, in combinatie met de gemakken en het comfort van nu. Om de hoek is het verzamelpunt van het wadlopen en ook de fietsenverhuur is om de hoek.

In verband met bedlinnen, graag het aantal gasten duidelijk vermelden bij de boeking. Personen boven de 13 jaar betalen € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n.. De woning is ook in combinatie te huur met het naastgelegen 6-peroonshuisje via huiscode NL-16819.

Er is glasvezel aanwezig.