Robbenoort 134

Robbenoort 134 | vakantiehuis Vlieland | ChaletNu
Robbenoort 134 is een vakantiehuis in de regio Vlieland en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Robbenoort 134

Geniet van een heerlijke tijd in dit ruime zomerhuis met zonnige serre, terras, tuin en volop privacy. De accommodatie is voorzien van een sfeervolle inrichting en parkeergelegenheid. In de sauna kom je volledig tot rust na een dag vol indrukken in de schitterende regio. Ideaal voor gezinnen of vrienden.

Lauwersoog is een pittoresk dorpje op de grens van de Nederlandse provincies Groningen en Friesland. Dit charmante vissersdorpje is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de prachtige natuur, de stranden en het ruimte aanbod aan buitenactiviteiten. De op loopafstand gelegen Waddenzee staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en tijdens een onvergetelijke boottocht kun je zeehonden bewonderen. Ook zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en vogels te spotten in het nabijgelegen Nationaal Park Lauwersmeer.

Na een enerverende dag keer je huiswaarts richting dit aangename verblijf dat is voorzien van alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Bereid je favoriete gerechten in de goed uitgeruste keuken met vaatwasser en geniet van een gezamenlijk diner aan de ruime eettafel. De comfortabele zithoek in de woonkamer is ideaal voor een ontspannen einde van de dag.
Er is tevens een werkplekje anwezig.

De boot naar schiermonnikoog vertrek hier een aantale keer per dag en is op loopafstand van het huisje. Dienst regeleingen zijn in het gastenboek te vinden.

Het huis heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 persoons bed en 1 met een stapelbed.