Janssloot

Janssloot | vakantiehuis Vlieland | ChaletNu
Janssloot is een vakantiehuis in de regio Vlieland en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Janssloot

Op een zeer unieke plek in de Friese natuur ligt deze (2 onder 1 kap) vakantiewoning op een landgoed, dicht bij de watersportdorpen Akkrum en Grou.

Het landgoed ligt op een eiland (It Eilân) midden in Nationaal Park De Alde Feanen (UNESCO Werelderfgoed) en is uitsluitend met een bootje bereikbaar.

De vakantiewoning is van alle gemakken en luxe voorzien:
inductiekookplaten, semi- professioneel espresso apparaat met gemalen koffie, stalen pannen, lux servies en wijnglazen (rood en wit), twee ijskasten, keramische BBQ (Takumi) en plaat-BBQ (Ofyr), spekstenen kachel, wifi en TV.
De woning ligt op een prive eiland en is prachtig gelegen en ligt midden in de natuur omgeven door water.

Houd je van watersport en natuur? Dan is dit de ultieme plek.
Tijdens je gebruik van het huis kun je tegen betaling ( bij de huiseigenaar) gebruikmaken van een zeilboot (poly valk), (elektrische) sloep, optimist en kano. een supplank en zwemvesten. Speciaal voor de kinderen is nog inbegrepen: een trampoline, voetbalveldje en groot vlot met motor. De vaarroutes vanaf het vakantiehuis staan in verbinding met de grotere plassen, de Friese meren (Pikmeer en Wijde Ee), het IJsselmeer en de Waddenzee. Je boodschappen doe je eenvoudig met de sloep, die je aan kunt leggen bij de Jumbo-supermarkt in Grou.

's Ochtends wakker worden door het geluid van de ganzen en 's avonds genieten van een heerlijk glas wijn en ondergaande zon bij de kampvuurplaats? Het kan hier. Deze plek is een ware natuurbeleving.

Let op: dit huis is alleen per boot bereikbaar is.
Er is een mogelijkheid om een sloep of een valk te huren bij de Huis Eigenaar.

Omdat de huizen in een natuurgebied liggen zijn luidruchtige groepen en huisdieren niet toegestaan.

Wil je met meerdere gezinnen naar deze plaats? Je huurt beide huizen tegelijkertijd via huiscode NL-17659.